Walmart ottaa Nexus Onen valikoimiinsa?

Kaarlo Räihä
26. tammikuuta, 2010 15:38

Googlen ja HTC:n tekemä Nexus One ei ole tiettävästi käynyt kaupaksi kovinkaan hyvin, ja yhtenä syynä tälle on pidetty sitä, että puhelinta ei myydä lainkaan kivijalkakaupoissa, joissa uteliaat asiakkaat voisivat tutustua puhelimiin. Tämä asia saattaa kuitenkin muuttua ainakin Yhdysvalloissa, sillä Yhdysvaltain suurin vähittäismyyntiin keskittynyt kauppaketju eli Walmart on tiettävästi lisäämässä puhelimen ainakin verkkokauppaansa ja mahdollisesti myös myymälöihin.
Kun Nexus One julkaistiin tammikuun alkupuolella, kerrottiin laitetta myytävän Yhdysvalloissa ainoastaan Googlen, T-Mobilen ja Verizonin kautta. Tämän johdosta Walmartin mukanaolo tuli yllätyksenä, ja jatkossa Nexus Onea myyviä tahoja saattaa ilmaantua lisää.
Walmart ei ole vielä kertonut puhelimen hinnoittelua ja myyntiintulopäivää, mutta halukkaat voivat pyytää yhteydenottoa puhelimen saapuessa myyntiin, joten odottelua lienee luvassa alle pari kuukautta.
Euroopassa Nexus Onen saatavuus paranee tiettävästi vielä ensimmäisen vuosineljänneksen aikana, kun Vodafone tuo puhelimen myyntiin. Kahden vuoden sopimuksella puhelin maksaa alle 200 euroa. Operaattorivapaan Nexus Onen hinta asettunee Le Point -lehden tietojen mukaan 450 euron tienoille.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.