HTC Bravo -superpuhelin puolalaisten käsissä

Matti Robinson
27. tammikuuta, 2010 14:01

HTC Bravo on spotattu nyt Puolassa, jossa Komorkomania-sivusto julkaisi käyttäjän lähettämän kuvan. Kyseessä on ensimmäinen tarkempi kuva, jossa puhelin on käyttäjän kätösissä. Aiemmin puhelimesta on vuotanut sumeampia ja renderöityjä kuvia. Kyseessä on varsin tyypillisen HTC:n Android-puhelimen näköinen vempele, mutta koska rauta on samalla tasolla Googlen Nexus Onen kanssa, voidaan puhua Googlen lanseeraamasta termistä superpuhelin.
Yhtäläisyyksiä on Nexus Onen kanssa myös muotoilussa. Eroina ovat fyysiset napit hipaisunäppäinten sijaan sekä trackball-hiiren korvannut optinen trackpad-ohjain. Sisuskalut noudattavat pitkälti Nexus Onen linjaa. Bravossa on 3,7 tuuman WVGA-kosketusnäyttö, gigahertsin Snapdragon-suoritin, 512 megatavua RAM-muistia, 5 megapikselin kamera sekä Android 2.1 -käyttöjärjestelmä. Nexus Onesta poiketen Bravon kamera pystyy HD-videokuvan tallentamiseen.
Bravo saapuu kauppoihin todennäköisesti seuraavan kolmen kuukauden aikana, mutta hinnasta ei ole vielä tietoa. Todennäköisesti sen hinta on kuitenkin melko lähellä Nexus Onea.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.