Google Shopper vertailee hintoja kivijalkakaupassa

Matti Robinson
26. helmikuuta, 2010 13:16

Google Mobile Labs on tuonut Android-puhelimille uuden sovelluksen, jonka avulla shoppailemisesta tulee tehokkaampaa kivijalkamyymälöissä. Google Shopper -sovellus tunnistaa kameran avulla viivakoodin ja hakee tuotetietoja internetistä. Google luottaa ihmisten tarpeeseen etsiä tietoa ja vertailla tuotteita internetissä ennen varsinaista ostopäätöstä. Google Shopperin avulla se onnistuu nyt helposti myös paikan päältä kivijalkamyymälästä.
Google Shopperilla on mahdollista etsiä tuotteen hintatietoja, arvosteluja ja teknisiä tietoja joko tuotteen viivakoodista tai itse tuotteesta otetulla kuvalla, tai vaihtoehtoisesti etsiä tuotteita äänentunnistukseen perustuvalla haulla.
Tuotetietoja voi tallentaa suosikeiksi ja jakaa ystäville suosituimmilla yhteisösivustoilla, esimerkiksi Facebookissa ja Twitterissä, tai sähköpostin välityksellä. Lisäksi sovelluksen selaushistoria tallettaa viimeksi selatut tuotteet.
Google Shopperiin voi tutustua tarkemmin osoitteessa http://www.google.com/mobile/shopper/ tai alla olevalta videolta. Sovelluksen voi ladata kaikille Android-puhelimille Android Market -sovellukaupasta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.