Ensimmäinen Windows Phone 7 Series -puhelin videolla

Matti Robinson
1. maaliskuuta, 2010 17:17

Windows Mobilen manttelinperijä julkaistiin tasan kaksi viikkoa sitten MWC-messuilla. Windows Phone 7 Series -alustaa hyödyntäviä laitteita joudutaan odottelemaan vielä useita kuukausia, mutta Engadget onnistui jo nyt saamaan käsiinsä ensimmäisen prototyyppilaitteen. Laite tulee LG:ltä, joka kertoikin ensimmäisenä valmistajana tuovansa WP7S-puhelimia tänä vuonna markkinoille. Puhelimen toi esitteille Microsoftin Aaron Woodman, joka vierailee uusimmassa The Engadget Showssa.
Puhelin on Engadgetin ja alla olevan videon mukaan lähes yhtä ohut kuin iPhone 3GS tai Google Nexus One, mutta se sisältää fyysisen QWERTY-näppäimistön. Sivuston mukaan kyseessä on erittäin keskeneräinen prototyyppi sekä ohjelmiston että laitteiston osalta. Prototyyppi noudattaa Microsoftin antamia ohjeita näppäimien suhteen, joten siitä löytyy omat koti-, takaisin- ja hakunapit sekä äänenvoimakkuuden säädin, virtanäppäin ja kameran suljinnappi.
Laitteen takaa paljastuu 5 megapikselin kamera salamalla ja päältä 3,5 millimetrin kuulokeliitin ja microUSB-liitin. Puhelimen mallinimestä, julkaisuaikataulusta tai hinnasta ei ole vielä tietoa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.