Nokialta tällä viikolla uuden C-sarjan puhelimia?

Matti Robinson
1. maaliskuuta, 2010 13:05

Nokian C-sarjan julkistuksia odoteltiin jo Barcelonassa järjestetyn Mobile World Congressin aikaan, mutta toistaiseksi on jouduttu tyytymään vain huhupuheisiin ja vuotaneisiin kuviin. Nokia Conversations -blogin lähettämästä uutiskirjeestä voi kuitenkin selvästi aistia vihjeitä C-sarjan julkistuksista. Nokia Conversations kertoo uutiskirjeessä C-sarjan laitehuhuista ja toivottaa ihmiset tervetulleeksi CeBIT-tapahtumaan sanoin "C you at CeBIT" ja "C you there" sekä kirjoittaa tapahtuman väärin, "C BIT".
Nokia Conversations -blogi ei tyypillisesti ota kantaa netissä velloviin huhuihin, mutta tällä kertaa ilmeisesti yrityksen markkinointiosaston johdolta on tullut lupa hehkuttaa uutta puhelinsarjaa, niin ilmeinen on uutiskirjeen viesti.
Nokia julkistaa siis huomenna alkavilla CeBIT-messuilla mahdollisesti kolme C-sarjan laitetta. Näistä kaksi, C5 ja C6, ovat aiemmin vuotaneet nettiin. Nokia C5 on perinteinen patukkamallinen puhelin ja C6 mahdollisesti kosketusnäytöllinen älypuhelin. Kolmas laite saattaa olla kaksikkoa halvempi C3, josta ei ole vielä tietoja vuotanut.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.