Microsoft esitteli 3D-pelejä puhelimilleen

Matti Robinson
10. maaliskuuta, 2010 14:03

Microsoftin viime kuussa julkistaman Windows Phone 7 Series -käyttöjärjestelmän yhteydessä yritys raapaisi myös puhelimiin sovellettavan Xbox Live -toiminnallisuuden pintaa. Pelialustan monipuolisuudesta ja sen pelejen monimuotoisuudesta ei juurikaan hiiskahdettu, mutta nyt Microsoft on esitellyt suljettujen ovien takana 3D-pelejä puhelimilleen.
Engadget-verkkosivusto oli Microsoftin vieraana ja pääsi näkemään kahta peliä toiminnassa. Valitettavasti Microsoft kielsi pelien kuvaamisen, joten tarjolla ei ole esimerkiksi videokuvaa 3D-toiminnasta. Peleistä annettiin julkaistiin kuitenkin muutamia kuvia, jotka osoittavat, että tulevat WP7S-puhelimet kykenevät varsin näyttäviin peleihin.
Pelit ovat toteutettu XNA Game Studio 4.0 -työkalulla, joka mahdollistaa pelisuunnittelun yhtäaikaisesti tietokoneille, Xbox 360 -konsolille ja WP7S-puhelimille.
Battle Punks -peli ei tarjoa juurikaan ihmettelemistä, sillä se on portattu olemassa olevasta Facebook-pelistä, mutta Luma Arcaden kehittelemä Harvest sen sijaan tarjoaa näyttävää toimintaa. Engadget kertoo, että kosketusohjatussa Harvestissa nähdään muun muassa tuhoutuvaa maastoa. Harvest-pelistä julkaistut kuvakaappaukset osoittavat, että Xbox 360 -konsolista tutut Saavutukset on tuotu myös WP7S-puhelimiin.



Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.