Opera Mini 5 ja Opera Mobile 10 ulkona

Kaarlo Räihä
16. maaliskuuta, 2010 14:51

Mobiilisurffailijoille tarjoillaan jälleen uusia selaimia, sillä Opera Software julkaisi tänään lehdistötiedotteen, jonka mukaan Opera Mini 5- ja Opera Mobile 10 -selaimet ovat nyt valmiita.
Puhelimeensa uuden Operan saa suuntaamalla puhelimen selaimen osoitteeseen m.opera.com, josta palvelun pitäisi tarjota automaattisesti omalle puhelinmallille sopivaa versiota. Opera Mini 5 toimii mm. kaikilla Java-yhteensopivilla matkapuhelimilla ja BlackBerry-puhelimilla. Valitettavasti kyseisen selaimen Android- ja Windows Mobile -versiot ovat edelleen beta-versioita. Opera Mobile 10 on saatavilla puolestaan Symbian S60- ja Windows Mobile -laitteille.
Opera Softwaren mukaan molemmat selaimet tarjoavat vauhdikasta surffailukokemusta ja tarvittaessa matkapuhelimen kirjainmerkit sekä muut tiedot voi synkronoida tietokoneen Operalle selaimen sisäänrakennetun Opera Link -toiminnon avulla.
Opera Software aikoo hakea yrityksen iPhone-selaimelle hyväksyntää tulevien viikkojen aikana, joten selain saattaa olla pian kaikkien suosituimpien puhelinmallien ulottuvilla.
Alla Operan oma esittelyvideo ja kuvia uusista selaimista

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.