Uusi Sports Tracker ilmestyi Ovi Kauppaan

Matti Robinson
15. huhtikuuta, 2010 12:33

Yksi kautta aikojen suosituimmista sovelluksista Symbian-puhelimille on alunperin Nokian tutkimusprojektina kehitetty Sports Tracker. Urheilu- ja liikuntasuorituksia mittaava sovellus on nyt uusittu ja löytyy entistä monipuolisempana Ovi Kaupasta.
Nokiasta omaksi yritykseksi spinnattu Sports Tracking Technologies kertoo, että uusi versio tuo mukanaan tuttujen ominaisuuksien lisäksi muutamia uusia. Sovellus osaa käyttää nyt OpenStreetMapin karttoja, kertoa ajan auringonlaskuun sekä tallentaa tietoja useilla eri formaateilla, mukaanlukien Google Earth (KML), XML ja CSV-tiedostoina. Treenitiedot voi jakaa lisäksi kuvana SMS-viestillä, Bluetoothilla, sähköpostilla tai verkkopalvelun (Ovi Share, Flickr, jne) kautta.
Sports Tracker v3.01 toimii kaikilla kosketusnäytöllisillä Symbian^1-puhelimilla, jotka ovat varustettu GPS:llä. Vanhemman version tapaan sovelluksessa on myös kiihtyvyysanturilla toimiva askelmittari ja tuki Polar for Nokia -sykemittareille.
Uuden Sports Trackerin mukana tulee myös uusi verkkopalvelu. Uuden verkkopalvelun luvataan niin ikään tuovan lisää ominaisuuksia, mutta palvelu ei ole vielä valmiina eikä siten käytettävissä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.