Onko tässä seuraava iPhone?

Matti Robinson
19. huhtikuuta, 2010 12:36

Vuotaneiden kuvien, salaisten lähteiden ja tuhansien käyttäjäkommenttien ristitulessa ollut uusi iPhone 4G -- tai iPhone HD -- on Engadgetin mukaan nyt vasemmalla ja alla näkyvissä kuvissa. Alunperin kuvia väitettiin japanilaiseksi kopioksi, mutta tutkivaa journalismia harrastanut Engadget on nyt lähes varma, että kyseessä on aito kapistus -- joskin prototyyppivaiheessa oleva sellainen.
Engadgetin julkaisemien kuvien lähde kertoo, että puhelin löytyi sanjoselaisen baarin lattialta lojumasta tavallisen iPhone 3G:n kotelossa. Taustatarina kuulostaa niin oudolta, että joko sen täytyy olla totta tai huonoin juoni vuotaneiden laitetietojen historiassa.
Puhelimen ulkonäkö tai väitetyt speksitkään eivät vakuuta. Ulkonäöltään laite poikkeaa radikaalisti aiemmista iPhone-malleista ja 80 gigatavun Flash-muisti kuulostaa oudolta aiemmin arvellun 64 gigatavun rinnalla.
Engadget kuitenkin sivuuttaa nämä seikat, sillä heidän mukaan puhelin näkyy aiemmin julkaistun, Applen testilabrasta otetun kuvan oikeassa ylänurkassa (alla), jonka on ottanut erityisesti puhelinvuodoissa mainetta niittänyt Mr. Blurrycam. Sivusto uskoo erittäin vahvasti, että testilabran kuva on aitoa tavaraa.

Väheksymättä Engadgetin ennusmerkkejä, kannattaa kuvat ottaa siis erittäin suurella varauksella. Engadgetin päätoimittaja Joshua Topolsky on kuitenkin laittanut päänsä pantiksi kuvien aitoudelle. Mitä mieltä arvoisat Puhelinvertailu.comin lukijat ovat?


Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.