Videolla: Nokia esitteli uutta QWERTY-kolmikkoa

Matti Robinson
20. huhtikuuta, 2010 15:06

Nokia Conversations -blogi on julkaissut kolme videota vasta julkistetuista QWERTY-puhelimista. Mallinimillä C3, C6 ja E5 tunnetut puhelimet ovat kaikki varustettu fyysisellä QWERTY-näppäimistöllä, joka on joko E71-tyylisesti patukkamallisena tai N97:n tapaan liukuvana. Muissa ominaisuuksissa puhelimet kuitenkin eroavat suuresti toisistaan.
Nokia C6 on kolmikon lipunkantaja 3,2 tuuman kosketusnäytöllään ja siten myös suurimmalla hintalapullaan. Sen ominaisuudet ovat varsin mainiot reilun kahden sadan euron verottomaan hintaan suhteutettuna. Erikoisimpana piirteenä puhelimessa on aiemmista, liukuvalla QWERTY-näppäimistöllä varustetuista laitteista poiketen 4-rivinen näppäimistö.

Nokia C3 on joukon halvin puhelin ja samalla ensimmäinen QWERTY-laite E71-tyylisellä QWERTY-näppäimistölä varustettu laite S40-alustalla. Nokia pyrkii tuomaan laitteella nopean ja kätevän viestittelyn halvempien puhelimien joukkoon. Edulliseen pakettiin on sisällytetty muun muassa Bluetooth, WLAN ja 2 megapikselin kamera. Alle 100 euron veroton hinta verottaa puhelimen matkapuhelinverkot rajoittumaan ainoastaan GSM:ään.

Ensimmäinen yksinumeroinen E-sarjalainen on S60 3rd Edition -alustalla varustettu älypuhelin. Puhelin asettuu hintansa puolesta E63-älypuhelimen reilun kahdensadan euron kastiin, mutta tarjoaa muun muassa paremman viiden megapikselin kameran.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.