Videolla: Uusi iPhone nyt varmaakin varmempi

Matti Robinson
20. huhtikuuta, 2010 14:05

Eilen varmistettu, peruttu, uudelleen varmistettu ja vielä kertaalleen varmistettu seuraavan generaation iPhone on päässyt nyt myös ensimmäistä kertaa videolle. Baarista 18. päivä kuluvaa kuuta -- eli toissapäivänä -- löydetty iPhone 4G on löytänyt tiensä Gizmodo-verkkosivuston kätösiin. Nyt laitetta pidetään miltei absoluuttisen varmasti oikeana, uutena Applen puhelimena.
Gizmodo on koostanut laitteesta vakuuttavan artikkelin, jossa käydään läpi jokainen todiste laitteen aitoudesta. Todisteiksi mainitaan muun muassa puhelimen tunnistautuminen iPhoneksi tietokoneiden kanssa (ei kuitenkaan 3G tai 3GS), micro-SIM-korttipaikka, jota eivät muut valmistajat juurikaan käytä, sekä erityisesti puhelimen sisukset, jotka ovat istuvat juuri sopivasti laitteen sisälle. Lisäksi pisteenä i:n päälle, Apple on pyytänyt laitettaan Gizmodolta takaisin.
Puhelimen uusi käyttöliittymää ei käynnisty, sillä sivuston mukaan Apple etäsulki puhelimen ennen kuin se löysi tiensä Gizmodolle. Laitteen ominaisuudet kuitenkin selvenivät kertaheitolla. Puhelimesta löytyy korkearesoluutioinen, hieman aiempaa pienempi näyttö, jonka huomaa "Connect to iTunes"-tekstistä, tarkempi takaosan kamera salamalla, kakkoskamera etupuolella, kaksi äänenvoimakkuuden säädintä, toinen mikrofoni, joka todennäköisesti viittaa taustamelun poistoon.
Puhelimen on muutaman gramman edellistä iPhonea painavampi ja pari milliä ohuempi. Akku on kasvanut Gizmodon mukaan noi 16 prosenttia.
Tarkemmat tiedot ja lisää videoita hukatusta laitteesta löytyvät täältä. Mikäli haluat tietää kuinka Applen insinööri Gray Powell laitteen hukkasi ja kuinka se löydettiin, lue Gizmodon artikkeli täältä.




Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.