Nokia julkisti X5:n ja C5:n Kiinaan

Matti Robinson
23. huhtikuuta, 2010 14:53

Nokia on julkistanut tänään kaksi uutta puhelinta Kiinan markkinoille. China Mobilen tarjontaan saapuvat Nokia X5 ja Nokia C5 ovat kiinalaisessa TD-SCDMA-verkossa toimivia 3G-puhelimia, joita ei ainakaan sellaisinaan nähdä Euroopassa tai Yhdysvalloissa. Molemmat puhelimet ovat perinteisiä patukkamallisia puhelimia 2,4 tuuman TFT-näytöllä ja 5 megapikselin kameralla.
Nokia X5 on suomalaisjätin mukaan musiikkipuhelin tyylikkäällä muotoilulla. Musiikin kuuntelua helpottavat XpressMusic-malleista tutut musiikkinapit. Muihin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 5 megapikselin kamera kaksois-LED-salamalla, 3,5 millimetrin kuulokeliitin, A-GPS sekä microSD-muistikorttipaikka. Puhelin tulee myyntiin kesäkuun loppuun mennessä.


Nokia C5 on ominaisuuksiltaan lähes identtinen X5:n kanssa. 5 megapikselin kameran ja samanlaisen näytön ohella puhelimista löytyvät sama määrä RAM-muistia (256 megatavua), samainen laajennusmuistipaikka, samat valmiusajat, ja samat liitännät. C5:stä puuttuu ainoastaan kameran salama sekä GPS. Nokia C5 tulee markkinoille vuoden kolmannella neljänneksellä.

Nokia ei julkistanut uutuuksille hintatietoja.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.