Nokia N8 mobiiligurun ensitestissä

Matti Robinson
26. huhtikuuta, 2010 12:52

Nokia N8 esiintyy nyt ensimmäistä kertaa testattavana. Kyseessä on odotetusti venäläisen Mobile-review-sivuston päätoimittaja Eldar Murtazinin pikainen testi. Samalla vuoden toisella puolikkaalla kauppoihin saapuvan Nokia N8:n speksit varmistuivat kapasitiivisen näytön, HDMI-liitännän ja 12 megapikselin kameran osalta. Vakuuttavilla ominaisuuksilla varustettu Symbian^3-laite ei kuitenkaan vakuuttanut matkapuhelingurua.
Murtazin kertoo, että Symbian^3-käyttöliittymä on vain hieman muokattu versio Symbian^1:stä. Kuvissa esiintyvä käyttöliittymä on kieltämättä vanhoine valikkoineen ja dialogeineen pettymys. Murtazin kuitenkin kiittelee kapasitiivistä kosketusnäyttöä, tukea monikosketukselle, HDMI-liitäntää ja hyvää 12 megapikselin kameraa.
Loppujen lopuksi Murtazin on kuitenkin pettynyt laitteeseen. Uudelleen lämmitetty Symbian ei toimi niin kuin pitäisi. Twitterissä Eldar Murtazin vastaa kolleegalle, "Voitko kutsua N8:aa tai Symbian^3:a parhaaksi yritykseksi? Jos kutsut sitä parhaaksi yritykseksi, Nokian tulevaisuus on selvä -- ei tulevaisuutta".
Testattu N8 oli vielä kehitysvaiheessa oleva malli, joten muutoksia tullaan varmasti näkemään seuraavien muutaman kuukauden aikana.



Lue myös nämä
Tägit
Nokia N8 Eldar Murtaz
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.