Lukijat äänestivät täydellisen nokialaisen

Matti Robinson
10. toukokuuta, 2010 12:50

Virallinen Nokia blogi, Nokia Conversations aloitti maaliskuussa täydellisen puhelimen etsinnän. Blogi pyysi lukijoita äänestämään ominaisuus kerrallaan millainen puhelimen tulisi olla. Design by Community -projektin tavoitteena on luoda konseptipuhelin Nokia-fanejen toiveiden mukaan.
Nyt puhelimen speksit on nyt kysytty lukijoilta ja lähetetty Nokian suunnitteluosastolle. Vielä kuluvan kuukauden aikana Nokia Conversations julkistaa kuvan suunnittelijoiden tekemästä konseptipuhelimesta. Laitteen toteuttaminen ei ole ollut suunnitelmissa, eikä se nykytekniikalla olisi varmasti edes mahdollista.
Puhelimen ominaisuudet on kokonaisuudessaan listattu Conversationsin sivustolla, mutta tässä tärkeimmät niistä. Puhelimesta löytyvät 4 tuuman kosketusnäyttö, 8 megapikselin kamera, kaksois-LED-salama sekä Xenon-salama, USB 3.0, HDMI, n-standardin WLAN ja tuki useammalle käyttöjärjestelmälle. Kaikki tämä tulisi olla pakattu 6-10 millimetriä ohueen alumiinikuoreen.
Conversations-blogi etsii tällä hetkellä konseptilaitteelle nimeä. Blogissa julkaistaan tämän viikon aikana viisi kyselyä, joista voi äänestää mielestään parhaat jatkoon. Viikonloppuna 148 nimiehdotuksesta jäljellä on suosituimmat, joista äänestetään lopullinen nimi.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.