Vietnamista tulleet kuvat paljastavat uuden iPhonen A4-suorittimen

Kaarlo Räihä
13. toukokuuta, 2010 10:57

Applen uudesta iPhone-mallista on jälleen vuotanut kuvia ja videoita internetin syövereihin, kun Vietnamissa toimivalle Taoviet-foorumille ilmaantui tietoja tulevasta iPhonesta.
Gizmodo-sivuston aiemmin käsiinsä saama prototyyppi ei ole aivan identtinen Taovietissa nähdyn mallin kanssa, sillä Taovietin mallissa pohjassa ei ole enää ruuveja, joka viittaa Engadget-sivuston mukaan siihen, että uudet kuvat ovat uudemmasta prototyypistä. Takalevyn tekstin mukaan sisäänrakennettua flash-muistia kyseisessä mallissa on 16 gigatavua.
Vietnamissa kyseisiä laitteita saa hankittua omakseen kuulemma 4 000 dollarin hintaan, mutta mitään kunnollista käyttöarvoa kyseisillä laitteilla ei ole, sillä ne eivät pidä sisällään iPhone OS -käyttöjärjestelmää, vaan puhelimissa pyörii ainoastaan yksinkertainen nuotio-demo.
Puhelimen purkaneet tahot olivat löytäneet laitteen sisältä iPadista tutun A4-suorittimen, joten uudelta iPhonelta voidaan odottaa parempaa suorituskykyä ja valmiusaikaa kuin myynnissä olevilta 3GS-malleilta.
Alla lyhyt esittelyvideo prototyypistä

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.