Facebookin mobiilikäyttö on nyt ilmaista, myös ilman datapakettia

Matti Robinson
19. toukokuuta, 2010 16:24

Facebook ilmoitti tänään virallisessa blogissaan yhteistyösopimuksista 50 matkapuhelinoperaattorin kanssa. Sopimukset mahdollistavat maailman suurimman yhteisöpalvelun käytön yhteistyössä olevien operaattoreiden verkossa ilman datamaksua. Mukana on operaattoreita 45 eri maasta, joukossa myös suomalainen Saunalahti.
Uusi 0.facebook.com-sivusto on optimoitu juuri mobiilikäyttöön. Facebookin mukaan se on erittäin kevyt, mutta sisältää silti palvelun tärkeimmät ominaisuudet. Elisan omistaman -- ja sen verkossa toimivan -- Saunalahden asiakkaat voivat nyt huoletta suunnata matkapuhelimensa osoitteeseen 0.facebook.com, vaikkapa ilman datapakettia. Kuvien ja 0-sivuston ulkopuolisten sivujen selaaminen on edelleen maksullista normaalin datayhteyden rajoissa. Facebook kuitenkin kysyy kuviin siirryttäessä, haluaako käyttäjä käyttää normaalia, maksullista sisältöä/yhteyttä.
Uusi "nollasivusto" toimii ainoastaan Facebookin kanssa yhteistyössä olevien operaattoreiden verkoissa. Yleisesti mobiililaitteille optimoitu sivusto m.facebook.com toimii edelleen samoin kuin ennen.

Lue myös nämä
Tägit
Facebook Saunalahti
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.