HTC Wildfire saapuu ensi kuussa, hintaa 300 euroa?

Matti Robinson
19. toukokuuta, 2010 15:43

HTC laajentaa vauhdilla kosketusnäytöllisten puhelinmallien valikoimaa. Seuraavana listalla on HTC Wildfire, jota voitaisiin kutsua seuraavan generaation Heroksi Tattooksi. HTC kertoi aiemmin, että laite julkaistaisiin vuoden kolmannella neljänneksellä eli heinä-syyskuussa. Nyt ranskalaissivusto Frandroid arvioi kuitenkin, että puhelin julkaistaisiinkin jo ensi kuussa.
Heron tavoin HTC Wildfiren ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 tuuman kosketusnäyttö, 5 megapikselin kamera, WLAN, GPS ja Androidin 2.1-versio Sense-käyttöliittymällä höystettynä. Näytön resoluutio on puolestaan astetta vaatimattomampi, halvemmista kosketusnäyttöpuhelimista tuttu 320x240. Unwiredview kuuli aiemmin, että puhelimen hinta olisi 250 euroa, mutta Frandroidin mukaan puhelinta myytäisiin ainakin jossain 299 euron hintaan ilman kytkyä.
Puhelin tulee HTC Wildfire -nimellä myyntiin ainoastaan Euroopassa ja Aasiassa, mutta todennäköisesti HTC brändää puhelimesta oman version myös jenkkimarkkinoille. Puhelin sai nimensä HTC:n Facebook-kampanjasta, jossa ihmiset saivat äänestää puhelimelle sopivinta nimeä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.