Ovi Kartat ja Ovi Kauppa päivittyivät

Matti Robinson
21. toukokuuta, 2010 18:07

Nokia päivitti tänään Ovi-palvelujaan. Ladattaviksi tuotiin uudet versiot Ovi Kartat- ja Ovi Kauppa -palveluista, jotka tuovat parannuksia muun muassa käytettävyyteen. Samalla Nokia kertoi yhteistyöstä sosiaalisen arvostelupalvelu Qyken kanssa.
Uusi Ovi Kartat 3.04 kasvatti ilmaisen navigoinnin koskemaan 77 maata ja 46 eri kieltä. Sisältöä lisättiin peri 2 miljoonan tiekilometrin ja 281 3D-maamerkin verran. Sisällön lisäksi Nokia on tehnyt teknisiä parannuksia muun muassa WLAN-paikannukseen ja hakuun. Tärkein uudistus koskee aiemmin mainittua brittiläistä Qyke-palvelua, joka mahdollistaa ravintoloiden, hotellejen, kauppojen ja muiden kohteiden arvostelemisen. Arvosteluita pääsee lukemaan nyt suoraan Ovi Kartat -sovelluksesta.
Karttasovelluksen päivittymisen yhteydessä Nokia kertoi, että osa älypuhelimista (Nokia 5800 XpressMusic, 5800 Navigation Edition, N97, N97 mini, E52, E72, 5230, 6710 Navigator ja Nokia X6) tulee jatkossa sisältämään autonavigointiin tarkoitetun kiinnitystelineen.
Ovi Kauppa päivittyi puolestaan versioon 1.6 ja toi sovellusnäkymään paremmat kuvaukset, uudistetun kommentointisysteemin ja tarkemmat kuvakaappaukset. Uusi versio tukee sekä Symbian-älypuhelimia että osaa S60- ja S40-puhelimista. Uuden Ovi Kaupan voi ladata tietenkin Ovi Kaupasta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.