Nokia N900 päivittyi, ei virallista MeeGoa

Matti Robinson
25. toukokuuta, 2010 11:17

Nokia kertoi tänään virallisen Conversations-blogin välityksellä N900-mobiilitietokoneen päivityksestä. Odotettu PR 1.2 -ohjelmistoversio tuo useita uudistuksia muun muassa sähköpostii, käyttöliittymään ja selaimeen. Samalla Nokia kertoi useiden N900-käyttäjien pettymykseksi, että virallista MeeGo-julkaisua ei nähdä N900:lla.
Ohjelmistoversio 1.2 on saatavilla tänään Briteissä ja huomenna keskiviikkona kaikkialla muualla maailmassa. Uuden päivityksen myötä N900 saa muun muassa pystynäkymän selaimeen, parannellun sähköpostisovelluksen, integroidun Facebook-chatin, uudistetun Ovi Kartat -sovelluksen, kustomoitavan sovellusmenun, videopuhelut ja oletettavasti läjäpäittäin bugikorjauksia ja pieniä tweakkejä.
Nokia kertoi, että päivityksen yhteydessä Nokia N900:n Ovi Kauppa saa muutamia uusia pelejä. Näitä ovat Jurassic 3D Rollercoaster, Zen-bound, Angry Birds (level pack), Sygic, Kroll, Weatherbug, ja GoGadget. Lisäksi tarjolle tulee muitakin uusia sovelluksia.
Virallisen MeeGo-tuen puuttuminen harmittaa varmasti osaa puhelimen omistajista. Nokia kertoo, että päätös tehtiin, jotta varmistettaisiin paras mahdollinen käyttökokemus N900:lla. Yritys huomauttaa, että N900:aa tullaan tukemaan jatkossakin Maemo-päivityksillä, kuten juuri julkaistu PR 1.2.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.