Stream on Acerin uusin Android-puhelin

Kaarlo Räihä
27. toukokuuta, 2010 14:44

Acerin seuraava Android-puhelin koki virallisen julkaisunsa tänään, kun hintavampien Android-puhelimien kategoriaan kuuluva Stream esiteltiin.
Stream pitää sisällään gigahertsin kellotaajuudella toimivan Snapdragon-suorittimen, 512 megatavua RAM-muistia ja 2 gigatavua sisäänrakennettua flash-muistia. Verkkoyhteyksien osalta tuettuina ovat HSDPA (7.2 Mbps), WLAN (b/g/n) ja Bluetooth 2.1.
AMOLED-kosketusnäytöllä on koko 3,7 tuumaa ja näytön kontrastisuhteeksi luvataan 2 000:1. Kamerassa on viiden megapikselin kenno ja still-kuvien ohella laitteella voi tallentaa 720p-resoluution videokuvaa. Laitteen mediaominaisuuksiin on panostettu erityisesti, sillä siitä löytyvät erilliset toisto- ja kelausnäppäimet, FM-viritin (RDS-tuella), Micro HDMI -liitin sekä UPnP/DLNA-tuki, joten puhelimen saa liitettyä televisioon ja sen avulla voi sitten toistaa lähiverkosta löytyviä mediatiedostoja.
Paksuutta puhelimella on 11,2 milliä (painoa 140 grammaa), mukana on GPS ja käyttöjärjestelmä on Androidin 2.1-versio. Acer on muokannut käyttöliittymää omilla lisäyksillään, jotka helpottavat mm. usein käytettyjen ohjelmien käynnistämistä.
Valitettavasti Acer ei ole kertonut Streamin suositushintaa tai julkaisuaikataulua, mutta ainakin Yhdysvalloissa laite on saanut FCC:n hyväksynnän, joten laite saapunee markkinoille parin kuukauden sisällä.
Alla esittelyvideo uutukaisesta

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.