Google Maps Navigation laajeni 11 uuteen maahan

Kaarlo Räihä
9. kesäkuuta, 2010 15:02

Viime vuonna julkaistun Google Maps Navigation -paikannuksen maatuki on jälleen laajentunut, kun Google julkaisi paikannuksen tänään 11 uudessa maassa.
Maiden joukossa ei valitettavasti ole Suomea. Uudet maat ovat Itävalta, Belgia, Kanada, Tanska, Saksa, Ranska, Italia, Hollanti, Portugali, Hollanti ja Sveitsi. Kyseisissä maissa kuluttajat voivat ladata Android 1.6 -ohjelmistoalustaa ja uudempia käyttäviin laitteisiin Android Marketilta ilmaisen Google Maps Navigation -navigointisovelluksen, joka tarjoaa karttojen lisäksi puhuttuja ajo-ohjeita.
Samassa rytäkässä Google on lisännyt puheentunnistukseen saksan, ranskan, espanjan ja italian kielet, joten haluamansa matkakohteen voi kertoa jatkossa kyseisillä kielillä.
Maatuki laajentunee vielä lisää lähikuukausien aikana, mutta Google ei ole paljastanut mihin maihin navigointi saapuu seuraavaksi. Navigointi on tarkoitus tuoda Android-laitteiden lisäksi uudempiin iPhone-puhelimiin, joten Google ei aio rajoittaa palveluaan ainoastaan Android-alustalle.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.