Mainosvideo Nokian N9-puhelimesta leviää kulovalkean tavoin

Kaarlo Räihä
14. kesäkuuta, 2010 23:37

Nokian heikkotasoisina pidettyjen esittely- ja mainosvideoiden saaga on saattanut saada jatkoa, sillä N9-puhelimen mahdollinen mainosvideo on levinnyt jo useille eri sivustoille.
Videolla ei kerrota itse N9-laitteesta mitään, mutta videossa näkyvien N9-puhelimien perusteella kyseessä olisi suurella kosketusnäytöllä ja esiin liukuvalla QWERTY-näppäimistöllä varustettu ohut laite, jolla onnistuu ainakin internet-surffailu, kuvien ottaminen ja kuvien editointi.
Videon teemana näyttää olevan auttaminen, sillä selaimen osoitteena on köyhien maiden auttamiseen tarkoitettu Kiva-mikrolainapalvelu, jonka lisäksi videolla puhutaan koirien pelastamisesta ja Haitin maanjäristyksen uhrien auttamisesta. Teeman viitoittamana Nokia voisi lahjoittaa osan N9:n myyntituotoista hyväntekeväisyyteen.
Aiemmin esitettyjen spekulaatioiden mukaan N9 olisi Nokian ja Intelin ensimmäinen MeeGo-puhelin. Tosin videon graafinen ulosanti muistuttaa monien mielestä enemmän Symbian-säätiön tuotoksia, jonka takia kiistelyt videon aitoudesta ja laitteen mahdollisesta ohjelmistoalustasta käyvät jo kuumina.
Alla itse video

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.