Apple iPhone jatkaa Soneralla

Matti Robinson
15. kesäkuuta, 2010 15:18

Apple päivitti tänään kaatunutta sivustoaan useaan kertaan. Yritys lisäsi sivustolle tietoja uuden iPhone 4:n hinnoista ja jälleenmyyntikumppaneista. Suomessa valtuutettuna jälleenmyyjänä jatkaa Sonera, joka on ollut Applen kumppani edellistenkin iPhonejen aikana. Lisäksi sivustolta selvisi, että Apple aikoo myydä valituilla markkinoilla laitetta myös itse verkkokauppansa kautta.
Ainakin britit ja ranskalaiset saavat ostaa iPhone 4:n ilman kytkykauppaa suoraan omenakaupasta. Suoraan Applelta ostettaessa hinta vaihtelee n. 600 euron ja reilun 700 euron välillä. Briteissä 16 gigatavun mallilla on hintaa 499 puntaa (n. 600 euroa) ja 32 gigatavun puhelimen saa 599 punnalla (n. 720 euroa). Ranskassa vastaavat mallit maksavat 629 euroa ja 739 euroa. Molemmissa maissa puhelinta myy myös operaattorit, joilta puhelimen saa kytkykaupalla.
Muun muassa Ranskassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa iPhone 4 tulee myyntiin kesäkuun 24. päivä. Soneralle puhelinta tulee todennäköisesti heinäkuun aikana.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.