Samsung julkisti kaksi Bada-puhelinta

Matti Robinson
15. kesäkuuta, 2010 14:44

Samsung julkisti tänään Koreassa uusia matkapuhelimia. Korealaisyritykseltä nähtiin kaksi uutta, omaa Bada-käyttöjärjestelmää pyörittävää kosketusnäyttöpuhelinta sekä kaksi Omnia Pro -sarjan laitetta. Bada-puhelimia edustavat Samsung Wave 2 S5250 ja Samsung Wave 2 Pro S5330. Älypuhelinjulkistuksista vastasivat Samsung Omnia Pro 4 B7350 ja Omnia Pro 5 B6520.
Bada-käyttöjärjestelmällä varustetut Wave 2 ja Wave 2 Pro eroavat toisistaan ainoastaan Pro:sta löytyvällä QWERTY-näppäimistöllä. Molemmat ovat edullisia 2G-puhelimia, joiden ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 tuuman kosketusnäyttö, 3 megapikselin kamera, WLAN, GPS ja microSD-muistikortti. Puhelimet tulevat myyntiin elokuussa Kaakkois-Aasiassa ja Venäjällä. Laitteiden hintoja ei julkistettu.


Uudet Omnia Pro -älypuhelimet ovat Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä ja QWERTY-näppäimistöllä varustettuja patukkapuhelimia. Omnia Pro 4:stä löytyy lisäksi kosketusnäyttö. Omnia Pro 4 julkaistaan Euroopassa, Venäjällä ja Kaakkois-Aasiassa ensi kuussa. Omnia Pro 5 puolestaan julkaistaan elokuussa, mutta sitä ei alustavasti nähdä Euroopassa.


Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.