Videolla: Motorola Droid 2 käsittelyssä

Matti Robinson
21. kesäkuuta, 2010 14:28

Motorolan karmeasta syöksykierteestä (osittain) pelastanut Droid-älypuhelin laajeni mallisarjaksi. Tulossa on useita Droid-nimellä varustettuja Android-kosketusluureja, joita Yhdysvalloissa myy Verizon. Luvassa on paitsi 4,3 tuuman näytöllä varustettu Droid X, myös alkuperäisen Droidin seuraaja, QWERTYllä varustettu Droid 2. Jälkimmäinen on löytänyt tiensä Android and Me -sivuston käsittelyyn, josta selviää, että kyseessä onkin aiempaa mallia erehdyttävän paljon muistuttava laite.
Alla olevalla videolla esitelty Motorola Droid 2 on edeltäjänsä tavoin varustettu 3,7 tuuman kosketusnäytöllä, QWERTY-näppäimistöllä ja 5 megapikselin kameralla. Droid 2 on kuin samasta puusta veistetty, vain muutamat yksityiskohdat erottavat puhelimet toisistaan. Merkittävimmät muutokset uusitussa Droidissa kohdistuvat D-padin poistumiseen, nopeampaan 1 gigahertsin prosessoriin ja tuplaantuneeseen RAM-muistiin.
Android and Me arvioi, että puhelin julkistetaan vielä tämän kuukauden aikana ja Verizonille myyntiin laitetta voi odotella elokuussa. Hintatietoja tai mahdollista Euroopan julkistusta ei ole tiedossa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.