Sports Tracker sai sykemittarin

Matti Robinson
23. kesäkuuta, 2010 12:47

Sports Tracking Technologies on tänään avannut verkkokaupan urheilun seurantaan keskittyvän Sports Tracker -sovelluksen ympärille. Kaupan lanseerauksen yhteydessä myyntiin saapuu Sports Tracker -yhteensopiva WearLink+-sykevyö. STT:ltä kerrotaan, että sykemittarille on ollut uuden Sports Trackerin julkaisun jälkeen valtavasti kiinnostusta.
Sports Tracker tuki jo aiemmassa versiossa sykemittareita. Polarin valmistamia sykemittareita ei kuitenkaan löytynyt kauppojen hyllyiltä kovinkaan helposti, joten moni urheilusuorituksiaan mittaava jäi ilman syketietoja. Nyt markkinoille tuotu WearLink+ on edellisen tapaan Polarin valmistama ja käyttää yhteyteen Bluetoothia.
Puhelinvertailu.comin käyttäjiäkin kiinnostaneen sykemittarin voi tilata Sports Tracker -verkkokaupasta hintaan 69,90 euroa. Ensimmäiset tilaukset lähetetään 1.7.2010 alkaen.
WearLink+-vyön avulla sykkeen mittaus onnistuu kaikilla 35 tuetulla Nokian puhelinmallilla, joihin on ladattu uusin Sports Tracker -sovellus. Sovelluksen uusimman version voi ladata ilmaiseksi Ovi Kaupasta.

Lue myös nämä
Tägit
Sports Tracker Polar
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.