Apple pitää iPhone 4 -puhelimeen liittyvän lehdistötilaisuuden huomenna

Kaarlo Räihä
15. heinäkuuta, 2010 10:34

Spekulaatiot iPhone 4:n mahdollisesta takaisinkutsusta saivat eilen uutta eloa, kun Apple vahvisti järjestävänsä perjantaina puhelimeen liittyvän lehdistötilaisuuden.
Paikalle on kutsuttu median edustajia valikoidusti, ja yrityksen perinteisen tyylin mukaan mitään tarkempaa tietoa tapahtumasta tai sen sisällöstä ei kerrottu julki.
iPhone 4:n antenniongelmat ovat aiheuttaneet Applelle todellisen PR-ongelman, ja ennakkoarvioiden mukaan tapahtuma keskittyy ainoastaan tämän asian käsittelyyn.
Applen aiemman tiedotteen mukaan iPhone 4 -puhelimissa ei ole mitään vikaa, vaan puhelin näyttää ainoastaan liikaa kuuluvuuspalkkeja. Kentältä tulleiden palautteiden mukaan Apple on kuitenkin korjannut ongelman uudemmissa iPhone 4 -puhelimissa, joissa signaali ei enää heikkene samalla tavoin, jos puhelinta pitää kädessään tietyllä tavalla.
Ongelmasta kärsiviä iPhone 4 -puhelimia on kuitenkin toimitettu asiakkaille vähintään satoja tuhansia kappaleita, joten kaikkien niiden vaihtaminen tulisi Applelle kalliiksi. Ongelman voisi myös korjata jakamalla kuluttajille ilmaisia Bumper-suojia, joiden käyttäminen estää antenniongelmien esiintymisen. Tällä hetkellä Apple myy Bumper-suojia 30 dollarin kappalehintaan.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.