Valkoiset iPhone 4:t myöhästyvät jälleen - suojien jakeluohjelma käynnistyi

Kaarlo Räihä
23. heinäkuuta, 2010 21:22

Apple on kohdannut jälleen lisää ongelmia valkoisten iPhone 4 -matkapuhelinten tuotannon osalta, ja yritys joutuikin julkaisemaan tänään tiedotteen, jonka mukaan valkoisten iPhone 4 -puhelinten toimitukset viivästyvät jälleen.
Tiedotteessa ei kerrota muuttuneesta aikataulusta mitään tarkempaa, mutta valkoiset mallit tulevat myyntiin myöhemmin tänä vuonna. Apple ei ole myöskään kertonut tarkemmin valkoisen mallin kokemista valmistusongelmista, mutta yrityksen mukaan samat ongelmat eivät vaivaa suositumman mustan malli tuotantoa.
Valkoiset matkapuhelimet ovat puhelinmarkkinoilla harvinainen näky, eikä niiden uskota yleistyvän aivan lähiaikoina. Blogaaja John Gruberin mukaan valkoisten osien tuottaminen aiheuttaa ongelmia kaikille valmistajille. Viime vuonna julkaistut valkoiset iPhone 3GS -puhelimet kärsivät kuoren värimuutoksista, jonka takia puhelimen tyylikkyys koki pienen kolauksen.
Myöhästyvän valkoisen mallin ohella Apple kertoi tänään muitakin iPhone 4 -puhelimiin liittyviä asioita, kun yritys avasi antenniongelmien kiertämiseen tarkoitettujen kuorien tilausohjelman. Tilaamista varteen iPhone 4 -puhelimeen voi ladata App Storesta iPhone 4 Case Program -nimisen sovelluksen, jonka avulla haluamansa kuoren voi tilata itselleen ilmaiseksi.
Apple oman Bumper-suojan ohella tarjolla on kolmansien osapuolien valmistamia suojia, joilla oman puhelimen ulkoasua voi hieman elävöittää. Jos kuluttaja on ostanut suojan jo aiemmin, hyvittää Apple tästä rahat takaisin.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.