iPhone 4 Suomeen ja useisiin muihin maihin perjantaina

Kaarlo Räihä
26. heinäkuuta, 2010 22:34

Applen menestyneen iPhone 4 -puhelimen myyntiluvut paranevat tämän viikon perjantaina taas merkittävästi, kun yritys tuo puhelimet myyntiin lähes pariin kymmeneen maahan.
Tiedotteen mukaan puhelimet rantautuvat 30. päivä heinäkuuta Australiaan, Itävaltaan, Belgiaan, Kanadaan, Tanskaan, Suomeen, Hong Kongiin, Irlantiin, Italiaan, Luxemburgiin, Hollantiin, Norjaan, Uuteen-Seelantiin, Singaporeen, Espanjaan, Ruotsiin ja Sveitsiin.
Puhelimen voi tiedotteen mukaan ostaa omakseen paikallisten matkapuhelinoperaattoreiden myyntipisteiden lisäksi joko Applen liikkeistä, Applen verkkokaupasta tai Applen hyväksymiltä jälleenmyyjiltä. Valitettavasti Apple ei kertonut puhelimen maakohtaisia myyntihintoja, eikä myöskään Soneran oma iPhone-sivu ole vielä päivittynyt ajan tasalle, joten pikavippifirmoille menevään lainahakemukseen ei voi vielä kirjoittaa lainasummaa.
Rahan lisäksi iPhone 4:n hankintaa harkitsevien kuluttajien täytyy hankkia joko uusi Micro-SIM-kortti tai askarrella sellainen nykyisestä SIM-kortista.
Saataville tulee kaikissa maissa vain mustia iPhone 4 -puhelimia, koska Apple on kohdannut valmistusongelmia valkoisten puhelinten kanssa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.