Best Buy vahvisti Droid 2:n hinnan - vakiona Android 2.2

Kaarlo Räihä
9. elokuuta, 2010 11:30

Motorolan Droid 2 -puhelimen tietojen pimittäminen ennen laitteen julkaisua ei ole onnistunut kovin mairittelevasti, sillä laitteen lähes kaikki tiedot ovat jo vuotaneet julki. Eilen kyseisestä uutisuunista revittiin viimeisetkin tuhkat ulos, kun Best Buy -kauppaketju vahvisti puhelimen myyntihinnat.
Kytkynä puhelin maksaa Yhdysvalloissa 199 dollaria ja ilman sopimusta puhelimen saa omakseen 599 dollarin hintaan. Vastaavat hinnat olivat voimassa myös viime vuonna, kun edeltävä Droid tuli myyntiin, joten kunhan Droid 2 pääsee Eurooppaan loppuvuoden aikana Milestone 2 -nimellä, on sen hinta todennäköisesti todella lähellä Milestonen julkaisuhintaa.
Best Buyn mainos vahvistaa myös Droid 2:n sisältämän Android 2.2 -ohjelmistoalustan, joten kyseessä on ensimmäinen Android-puhelin, jota myydään kuluttajille suoraan Android 2.2:lla varustettuna. Android 2.2:n myötä puhelimeen voi esim. asentaa Flash-selainlaajennuksen.
Droidiin verrattuna Droid 2 tuo uudistuksina mm. nopeamman suorittimen (550 MHz -> 1 GHz), uudistetun näppäimistöasettelun, Hotspot-toiminnon 3G-yhteyden jakamiseen, lisää RAM-muistia (256 MB -> 512 MB) ja lisää flash-muistia (512 MB -> 8GB).

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.