Videot esittelevät HTC:n Schubert- ja Desire HD -puhelimia

Kaarlo Räihä
10. elokuuta, 2010 11:32

HTC:n tulevista matkapuhelimista on saatu viime päivien aikana runsaasti esimakua, kun nettiin on vuotanut videoita sekä Schubert- että Desire HD -puhelimista.
Schubert on tiettävästi HTC:n ensimmäinen Windows Phone 7 -puhelin ja 247windowsphone.com-sivuston julkaiseman videon perusteella puhelimen muotoilu on tuttua HTC:tä, ja materiaalien osalta puhelimessa on käytetty runsaasti alumiinia HTC:n Legend-puhelimen tavoin, jonka myötä puhelimen rungon pitäisi olla jämäkkä.
Valitettavasti videolla ei kerrota Schubertin ominaisuuksista mitään, mutta ainakin kameran vieressä on nähtävissä salama, joka helpottanee hieman hämärässä kuvaamista. Puhelimen viimeistely ja siinä ajettava Windows Phone 7:n esiversio kertovat virallisen julkaisun olevan jo lähellä, joten lisätietoja puhelimesta saadaan varmasti lähiaikoina ja ennakkotietojen mukaan puhelin tulee Yhdysvalloissa myyntiin vielä loka- tai marraskuun aikana.

Desire HD -puhelimesta esittelyvideon julkaisi puolestaan 247windowsphone.comin sisarsivustona tunnettu 247android.com-sivusto. Videolla puhelinta esitellään vain raudan osalta, mutta ennakkotietojen valossa puhelin toimitetaan Android 2.2:n kera.
Videolla havaittavissa ovat ainakin kahdella LED:illä varustettu salama kameralle, ja puhelimen alaosaan sijoitetut micro-USB- ja kuulokeliittimet. Aiemmin julki tulleiden tietojen mukaan kosketusnäytöllä on kokoa 4,3 tuumaa ja nykyiseen Desire-malliin verrattuna muita parannuksia ovat 8 megapikselin kamera (videokuvaus 720p) sekä kasvanut flash-muistin määrä.
Myös Desire HD:n on tarkoitus tulla myyntiin loka- tai marraskuun aikana.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.