Uusittu sports-tracker.com avattiin

Kaarlo Räihä
13. elokuuta, 2010 11:46

Nokian puhelimiin saatavilla oleva Sports Tracker -sovellus on vuosien saatossa kerännyt aktiivisen käyttäjäkunnan, ja nyt ohjelmistoa kehittävä Sports Tracking Technologies on avannut uudistetun sports-tracker.com-sivuston, jonka kautta omien urheilusuorituksien tuloksia voi jakaa muille ihmisille.
Sports Tracker -sovellus on saataville useille Nokian S60-puhelimille (mm. 5530, 5800, N97, E75 ja N85) sekä N8:lle, joissa sovellus sitten kerää paikka- ja nopeustietoja puhelimen GPS:n avulla. Näiden tietojen avulla liikkujat voivat sitten seurata kuljettujen reittien lisäksi mm. askeltiheyttä, urheiltujen matkojen pituutta ja keskinopeuksia.
Uuden sivuston myötä Ovi Blog on avannut asian tiimoilta kilpailun, jossa palkintoina on mm. skeittilauta ja sykemittareita. Kilpailussa kisataan hassuilla ja mielenkiintoisilla reiteillä, jotka on piirretty liikkumalla Sports Tracker -sovelluksen kanssa. Kilpailuaika päättyy ensi viikon torstaina, joten reitin suunnittelu ja liikkuminen kannattaa aloittaa mahdollisimman nopeasti.
Sosiaaliset liikkujat voivat jakaa urheilusuorituksien tapahtumia myös Facebook-kavereille, joille voi näyttää esim. kamerakännykällä otettuja kuvia reitin varrelta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.