Tele Finlandin iPhone 4 -paketti on edullisempi kuin Soneran *PÄIVITETTY*

Kaarlo Räihä
16. elokuuta, 2010 10:49

Vaikka iPhone-puhelimet ovat käyneet maailmalla hyvin kaupaksi, eivät Suomessa toimivat matkapuhelinoperaattorit ole ottaneet Applen puhelimia avosylin vastaan, vaan puhelimia ovat myyneet tähän mennessä vain Sonera ja samaan emoyhtiöön kuuluva Tele Finland. iPhone 4 -puhelimien osalta Tele Finland ei ole vielä aloittanut myyntejä, mutta ainakin myyntihinnat ovat jo ennättäneet vuotamaan verkkoon.
e's PhoneBlog -sivuston julkaisemien kuvankaappausten mukaan 16 gigatavun flash-muistilla varustetun mallin saa itselleen edullisimmillaan 23 euron kuukausimaksulla, kun tekee kahden vuoden sopimuksen. Vuoden sopimuksella maksettavaa tulee 48 euroa kuukaudessa. 32 gigatavun mallin osalta kahden vuoden sopimuksella kuukausimaksun suuruudeksi tulee 27 euroa ja vuoden sopimuksella 56 euroa.
Soneraan verrattuna kuukausimaksut ovat 1-4 euroa halvempia, jonka lisäksi kuluttaja säästää rahaa myös liittymän osalta, sillä Minun Sonera -liittymä kustantaa kuukaudessa vähintään 1,99 euroa, kun taas Tele Finlandin Perus-liittymästä tulee kuukausimaksua vain 0,66 euroa.
Tele Finlandin kautta iPhone 4:n voi siis saada omakseen reilusti alle 600 eurolla (24*23+24*0,66=567,84), joten halvinta mahdollista iPhone 4:sta kotimaasta metsästävien kuluttajien kannattaa suunnata Tele Finlandille. Myös kalliimmassa päässä eroa tulee selvästi, sillä vuoden paketissa 32 gigatavun malli maksaa Tele Finlandin kautta noin 680 euroa, kun Soneran kohdalla puhutaan yli 740 eurosta.
Tele Finland ei ole toistaiseksi paljastanut milloin se aloittaa iPhone 4 -puhelinten myymisen.
PÄIVITYS:
Tele Finlandilta tulleen tiedon mukaan kuvankaappauksissa olevat hinnat ovat testihintoja, eivätkä ne siis täten vastaa lopullisia hintoja. Operaattorin mukaan iPhone 4 -puhelimen hinnoittelua ei ole vielä päätetty.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.