Nokian C-sarjan tulevasta huippumallista uusia kuvia

Matti Robinson
19. elokuuta, 2010 15:07

Aiemmin muutamissa vuotaneissa kuvissa ja Nokian sivustolle eksyneessä XML-tiedostossa esiintynyt Nokia C7 on saatu entistä parempiin hands-on-kuviin ja kuvakaappauksiin. Kiinalaisen Zol-sivuston kuvissa esiintyy puhelimen pronssinen versio, joka vakuuttaa ulkonäöllään, eritoten pienen viskipullon ja ah, aina niin katu-uskottavan Las Vegas -avaimenperän vierellä.
Alla olevien hands-on-kuvien lisäksi mobiiliguru Eldar Murtazin on kertonut blogissaan C7:stä muutaman kuvakaappauksen kera. Hänen mukaansa kyseessä on todellakin aito laite, joka julkaistaan arviolta lokakuun lopussa noin 300 euron hintaisena.
C-sarjan lippulaivamalli on varustettu tiettävästi 3,5 tuuman kapasitiivisella kosketusnäytöllä ja Symbian^3-käyttöjärjestelmällä. Lisäksi puhelimesta löytyy kaksois-LED-salamalla avustettu 8 megapikselin kamera, 1200 mAh akku ja sekä microUSB että 2 millimetrin laturiliitin. Valitettavasti Murtazinin kuvakaappaukset eivät kerro käyttöjärjestelmän ja vapaana olevan reilun 360 megatavun sisäisen tallennusmuistin lisäksi esimerkiksi suorittimen tietoja tai RAM-muistin määrää.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.