Android 3.0 Gingerbreadin seuraajaksi Honeycomb?

Teemu Laitila
20. elokuuta, 2010 11:17

Loppuvuodesta odotettavan Gingerbread-koodinimellisen Android 3.0:n seuraajaksi olisi Techradar-sivuston tietojen mukaan tulossa Honeycomb-nimetty versio. Techradarin mukaan tieto on peräisin useista eri lähteistä ja Honeycombin versionumeron epäillään olevan 3.1 tai 3.2.
"Se on todennäköisesti enemmänkin pienehkö päivitys, samaan tapaan kuin Android 2.2 (Froyo) oli Android 2.1:versiolle. Googlen odotetaan hiovan uutta alustaa paremmin toimivaksi tablet-koneilla ja high-end-älypuhelimilla", kirjoittaa TechCrunch.
Gingerbreadin ja erityisesti Honeycombin ominaisuuksilla spekulointi on hieman ennenaikaista, ottaen huomioon, että vasta muutama puhelin on saanut edes Android 2.2 (Froyo) päivityksen. Vaikka yksityiskohdista ei olekkaan vielä tietoa, Gingerbreadiin epäillään kuuluvan merkittävä käyttöliittymäuudistus, joka poistaisi tarpeen valmistajakohtaisilta käyttöliittymäversioilta.
Puhelimiin pikku hiljaa saapuvan Android 2.2 mukana tulee mm. natiivi Flash-tuki, parempi selain ja huomattavia parannuksia suorituskykyyn.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.