Videolla: iPhone 3G nopeutuu iOS 4.1:n myötä

Kaarlo Räihä
5. syyskuuta, 2010 21:17

Ensi viikon keskiviikkona näillä näkymin julkaistava iOS 4.1 -päivitys tuo muutamia uudistuksia iPhonejen ja iPad touchien omistajille. iPhone 3G -puhelimien omistajille kyseinen päivitys tuo myös kaivatun piristysruiskeen, joka nopeuttaa puhelimen toimintoja.
iOS 4:n julkaisun aikoihin monet iPhone 3G:n omistajat valittelivat uuden päivityksen hidastavan puhelinta selvästi. Applen toimitusjohtaja Steve Jobs kertoi viime kuussa ongelmien olevan yrityksen tiedossa ja Jobs lupasi korjauksen tulevan ohjelmistopäivityksen muodossa.
Vaikka iOS 4.1 -ohjelmistopäivitys ei ole vielä julkisessa jakelussa, on Lifehacker-sivusto päässyt jo testaamaan sitä. Julkaistun videon perusteella päivitys nopeuttaa erityisesti karttasovelluksen toimintaa, jonka käyttö sujuu iOS 4.1:llä selvästi paremmin kuin iOS 4:n kanssa. Pientä nopeusparannusta on luvassa myös mm. tekstiviestien kirjoittamiseen ja Mobile Safari -selaimella surffailuun.
Valitettavasti Lifehackerin videolla ei verrata uuden päivityksen nopeutta vanhempaan iPhone OS 3.1 -julkaisuun, joten nopeinta mahdollista ohjelmistoalustaa iPhone 3G:lle etsivät ihmiset joutuvat vielä odottamaan muita vertailuvideoita.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.