Nokia julkisti kahden sarjan huippumallit

Matti Robinson
14. syyskuuta, 2010 12:46

Nokia on julkistanut tänään Lontoossa Nokia World -tapahtumassa uusia älypuhelimia. Uutudet sisältävät C- ja E-sarjan huippumallit sekä C6-sisarmallin, joka kantaa nimeä C6-01. Valitettavasti suomalaisjätti ei toistaiseksi julkistanut yhtään MeeGo-laitetta.
Julkistuksen helmi oli ehdottomasti Nokia E7, jota huhukuvien perusteella arvioitiin N9:ksi. Vaikka Nokia hehkuttaa puhelinta pääasiassa bisnespuhelimeksi, on QWERTY-näppäimistöllä, 4 tuuman kapasitiivisella kosketusnäytöllä, 8 megapikselin kameralla ja 720p-videokuvauksella varustetulla E7:llä hyvä nauttia myös viihteestä.

C-sarjaan julkistettu kaksikko C7 ja C6-01 (kuvista alin) tuovat Symbian^3-kosketusnäyttöpuhelimet edullisempaan hintaluokkaan. Molemmista löytyy 3,2 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö sekä E7:n tavoin kaksois-LED-salamalla varustettu 8 megapikselin kamera, joka kykenee myös 720p-videokuvaukseen.

Hintaa laitteilla on lähtien Nokia E7:n 495 eurosta aina alas C6-01:n 260 euroon, välissä C7 335 euron hinnalla. Hinnat ovat tuttuun Nokian tapaan verottomia, joten muutamia kymppejä tulee kauppahintaan lisää. Puhelimet saapuvat kauppaan vuoden viimeisellä neljänneksellä, joten laitteita voidaan odottaa joulumarkkinoille.

Nokia kertoi tapatumassa myös uudesta Ovi Kauppa -palvelusta, joka tuo mukanaan paremman käyttöliittymän sekä enemmän pelejä ja sovelluksia.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.