Tele Finland aloittaa iPhone 4:n toimitukset pian

Kaarlo Räihä
25. syyskuuta, 2010 13:58

Suomen toiseksi iPhone 4 -operaattoriksi varmistunut Tele Finland kertoi tällä viikolla mukavia uutisia puhelinta odottaville, kun operaattori varmisti puhelinten toimitusten käynnistyvän viikolla 40 eli lokakuun alussa.
Applen toimitusongelmien takia tarjolla on alkuun vain 16 gigatavun mustaa mallia. Myöhemmin myyntiin pitäisi tulla myös 32 gigatavun musta iPhone 4.
Tele Finland veloittaa iPhone 4:stä 24 kuukauden paketissa edullisimmillaan 576 euroa, joten hintataso ei ole ennakkovuotojen kertomalla tasolla, vaan hinnat ovat samalla tasolla Soneran kanssa. Perus-liittymästä peritään kuukaudessa 0,67 euroa, joten tältä osin Tele Finlandin kautta puhelin tulee halvemmaksi kuin Soneralla, jonka Minun Sonera -liittymästä saa maksaa kuukaudessa ainakin 1,99 euroa.
Myös 32 gigatavun mallin hinnat ovat vastaavat Soneran hinnoittelun kanssa, joten edullisimmillaan suuremmalla tallennuskapasiteetilla varustettu malli maksaa 696 euroa kahden vuoden sopimuksella, johon päälle tulevat vielä liittymämaksut.
Toistaiseksi muut operaattorit eivät ole vahvistaneet mahdollisia iPhone 4 -sopimuksia, joten maamme iPhone 4 -kytkypakettitarjonta on heikompi kuin esim. Ruotsissa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.