Nokian Ovi räjähti

Panu Roivas
1. lokakuuta, 2010 16:53

Nokian Ovi-palvelu on yhtiön mukaan ollut menestys, ja saavuttaa pian 140 miljoonan käyttäjän rajan.
Ovi-palveluun kirjautuu Nokian mukaan 200000 uutta käyttäjää päivittäin ja Ovi-latauksia tehdään 2,3 miljoonaa päivittäin, ja yli 70 sovelluskehittäjän sovellusta on ylittänyt miljoonan latauksen rajan.
Ovi on saatavilla 190 eri maassa, ja esimerkiksi Ovi Life Toolsia käyttää Kiinassa, Intiassa ja Indonesiassa yli 4,7 miljoonaa ihmistä. Ovi Mapsia käytetään Nokian mukaan päivittäin noin 80 kertaa maapallon ympäri kestävän matkan verran.
Tero Ojanperä, Nokian palveluyksikön varatoimitusjohtaja kertoo: "Nokialla uskomme, että ihmisten yhdistäminen loistavilla mobiilikokemuksilla on juuri sitä mistä Ovissa on kysymys. Tällä hetkellä ihmiset hyödyntävät Ovi-palvelun karttoja, musiikkia, viestintää, Ovi Storea ja Ovi Lifetoolsia. Uuden sukupolven ihmeellisillä laitteilla, kuten Nokian N8, kehittäjät näkevät Ovin hyvänä bisneskohteena ja mahdollisuutena innovoida ja luoda seuraavan sukupolven mobiilikokemuksia meidän uudelle Symbian-laitteiden perheellemme."
Nokia kertoo Conversations blogissaan lisää menestystarinoita onnistuneimmista Symbiankehittäjistä ja heidän sovelluksistaan. Nokia pyrkii siis selvästi tuomaan esille markkina-asemansa tuomat edut, ja houkuttelemaan uusia sovelluskehittäjiä panostamaan Ovi Storeen.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.