Samsung julkaisi Wave II -mallin isommalla ruudulla

Teemu Laitila
5. lokakuuta, 2010 15:18

Samsung on julkaissut ainakin Saksan markkinoille tarkoitetun päivitetyn version aiemmin tänä vuonna julkaistusta Wave-puhelimestaan. Wave käyttää Samsungin omaa Bada-käyttöjärjestelmää. Samsungin tiedotteen (Google translate) perusteella uusi malli eroaa aikaisemmasta lähinnä isommalla ruudulla.
S8530 Wave II -mallissa käytetty isompi näyttö on myös toteutettu eri tekniikalla kuin edeltävässä Wave-puhelimessa, joka käytti Super AMOLED -tekniikkaa. Wave II käyttää Super Clear LCD -tekniikkaa, joka Samsungin mukaan mahdollistaa ohuemman näytön sekä paremman kirkkauden ja värintoiston ja vähemmän haittoja heijastuksista.
Softapuolelle uutena ominaisuutena on tuotu Trace-tekniikkaa tukeva T9-tekstinsyöttö. T9 Trace on käytännössä jo monista muista malleista tuttu Swype-kirjoitustyyli, jossa kirjoittamiseen riittää sormen liikuttaminen näppäinten päällä oikeassa järjestyksessä.
Saksassa puhelin tulee myyntiin 429 euron hintaan. Wave II -mallin saapumisesta Suomeen ei ole tarkempaa tietoa saatavilla.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.