Ensimmäiset Meego-kännykät ja -tabletit vuonna 2011

Manu Pitkänen
6. lokakuuta, 2010 10:52

Intelin ohjelmistoista vastaava johtaja Doug Fisher kertoi, että Meego-pohjaiset matkapuhelimet ja tablet-koneet tulevat saataville ensi vuoden alkupuoliskon aikana. Muita Meego-laitteita, kuten IPTV:tä ka netbookeja, tulee saataville tämän vuoden aikana. Meego löytää tiensä useisiin eri paikkoihin, muiden muassa raha-automaatteihin ja autoihin.
Meegon matkapuhelimiin tarkoitettu esiversio valmistui kesäkuussa. Tableteihin ja älypuhelimiin tarkoitettu Meegon 1.1-versio valmistuu tämän kuun aikana. Nokian on spekuloitu julkaisevan Meego-puhelimen vielä tämän vuoden aikana, mutta näin ei tule tapahtumaan. Myös Nokialta odotettua tabletia saatanee vielä odottaa. Poikkeuksena on saksalaisyhtiö Neofonien WeTab-tablet, joka on jo ennakkotilattavana.
Meegon kehityksen aikataulusta on oltu huolissaan. Muun muassa Meegon kehityksestä vastannut johtaja Ari Jaaksi ilmoitti eroavansa. Nokialta kuitenkin ilmoitettiin, ettei erolla ole vaikutusta Meegon aikatauluun. Fisherin mukaan Meego on aikataulussa. Fisher myös kertoo, että Meegolle on kehitetty jo yli 1000 ohjelmaa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.