Samsungilta ensimmäinen QWERTYllinen Android-luuri

Matti Robinson
7. lokakuuta, 2010 14:01

Samsung on esitellyt uuden Samsung i5510 Galaxy 551 -puhelimen. Android 2.2 Froyo -käyttöjärjestelmällä ja muista Galaxy-malleista tutulla Touchwiz 3 -käyttöliittymällä varustettu Galaxy 551 on yrityksen ensimmäinen QWERTY-näppäimistöllä varustettu Android-malli. Kyseessä on suosittua Galaxy S:ää halvempi ja heikommin varusteltu malli, joka kuitenkin peittoaa ominaisuuksissa Galaxy 5- ja Galaxy 3 -mallit.
Galaxy 551 asettuu ominaisuuksien puolesta yhtiön Android-malliston keskikastiin. 389 euron arvioidulla hinnalla sen ominaisuudet eivät kuitenkaan ole järin houkuttelevia -- näppäimistöä lukuunottamatta. Puhelimen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat jo mainittu Android 2.2, 3 megapikselin kamera, 3,2 tuuman kosketusnäyttö vaatimattomalla 240x400-resoluutiolla, HSDPA, WLAN, Bluetooth, GPS ja FM-radio. Pientä 160 megatavun sisäistä tallennusmuistia voi laajentaa microSD-muistikortilla.
Älypuhelimen tehokäyttäjä vaatii puhelimeltaan varmasti enemmän, mutta Samsung kosiskeleekin puhelimella yrityskäyttäjiä, joille mediaominaisuudet eivät ole kaikki kaikessa. Puhelimen tulee markkinoille skandinaavisella QWERTY-näppäimistöllä ja saapuu kauppoihin sopivasti joulumarkkinoille marraskuussa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.