Suojakotelon käyttö saattaa halkaista iPhone 4:n takapinnan

Teemu Laitila
8. lokakuuta, 2010 20:26

Applen iPhone 4 -puhelimen lasinen takapinta saattaa olla erittäin altis naarmuille ja jopa halkeamiselle käytettäessä tietynlaista koteloa. Asiasta ensimmäisenä raportoineen gdgt-blogin mukaan ongelma on Applen tiedossa ja yhtiö onkin vetänyt pois myynnistä osan kolmansien osapuolten myymistä koteloista, joihin puhelin liu'utetaan sisään.
Ongelmia aiheuttaa liu'utettavien koteloiden tapauksessa puhelimen lasisen takapinnan ja kotelon väliin joutuvat pienet partikkelit, jotka saattavat hyvinkin nopeasti naarmuttaa pinnan ja aiheuttaa jopa koko lasipinnan halkeamisen.
Gdgt-blogi kuvailee tunnelmia Applen sisällä hiljaiseksi paniikiksi, kun yhtiössä yritettään estää jo aiemmin Antennagate-tapauksen yhteydessä kolhiintuneen imagon kärsiminen lisää. Gdgt ehtikin nimetä uusimman ongelman Glassgateksi. Apple ei ole kommentoinut tilannetta eikä ongelman laajuudesta ole varmaa tietoa.
Raportin mukaan kolmannen osapuolen kotelovalmistajat eivät ole hyvillään koteloiden markkinoiltavetämisestä, siilä ongelma koskee myös koteloita, jotka ovat Applen hyväksymiä ja joista valmistajat ovat maksaneet lisensointimaksun.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.