Samsung Omnia 7 julkaistiin etuajassa

Teemu Laitila
11. lokakuuta, 2010 16:27

Samsung julkaisi Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmää käyttävän Omnia 7 -puhelimen ennen Microsoftin virallista julkaisua. Puhelin tunnetaan myös i8700-mallinumerolla ja se sisältää myös Galaxy S -mallissa käytetyn 4" AMOLED-näytön (WVGA), 512 MB RAM-muistia, 5 megapikselin kameran LED-salamalla ja 720p-videotallennuksella.
Puhelimessa on 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja johtuen Microsoftin käyttöjärjestelmälle asettamista rajoituksista johtuen tallennustilaa ei voi kasvattaa muistikorteilla. Paljon videoita kuvaavien ja musiikkia kuuntelevien kohdalla sisäinen tallennustila saatta osoittautua pieneksi, ellei isommilla muisteilla varustettuja puhelimia saada markkinoille.
Omnia 7:n sisällä hyrrää Samsungin oman Hummingbird-prosessorin sijaan 1 GHz taajuudella toimiva QSD8250-prosesssori. Liitettävyyspuolella puhelimesta löytyy 3G, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 2.1 ja radio sekä 3,5mm kuulokeliitäntä.
Ulkoisesti hieman Wave-mallia muistuttava puhelin ei ole laatikkomaisen designinsa kanssa Samsungin parhaiten onnistunut tuotos. Hintaa ei ole paljastettu, mutta Omnia 7:n odotetaan sijoittuvan Galaxy S:n kanssa samaan hintaluokkaan.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.