Videolla: HTC:n tulevat Windows Phone 7 -luurit

Matti Robinson
20. lokakuuta, 2010 14:14

Android- ja Windows Phone 7 -puhelimia valmistava HTC on lisännyt YouTubeen muutaman virallisen esittelyvideon yhtiön kahdelle WP7-luurille. Lyhyehköillä videolla esitellään musiikkipuhelin HTC 7 Surroundia sekä QWERTY-näppäimistöllä varustettua HTC 7 Pro:ta.
Reilu viikko sitten julkistettuja Windows-puhelimia voidaan odottaa markkinoille vielä tämän vuoden puolella, mutta Euroopan aikataulusta ei ole vielä tietoa. Ensimmäisellä videolla esiteltu HTC 7 Surround on altaliukuvalla surround-kaiuttimella varustettu musiikkipuhelin, jonka ominaisuudet sijoittuvat kosketusluurejen keski- ja yläluokan väliin.
Jälkimmäisellä videolla nähty HTC 7 Pro on puolestaan bisnespuhelimeksi paremmin soveltuva laite, josta löytyy täysi, viisirivinen QWERTY-näppäimistö. Muiden ominaisuuksien puolesta malli on erittäin lähellä Surround-mallia. Molemmista laitteista löytyy 3,8 tuuman ja 480 x 800 -resoluution kapasitiivinen kosketusnäyttö, 5 megapikselin kamera teräväpiirtovideokuvauksella, gigahertsin Snapdragon-suoritin sekä HSDPA/HSUPA-yhteydet.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.