Galaxy S:n Froyo-päivitys vedetty pois jakelusta

Kaarlo Räihä
21. lokakuuta, 2010 19:56

Suositun Galaxy S -puhelimen päivittäminen Froyo-aikakauteen ei ole sujunut kaikkien kuluttajien kohdalla kovin menestyksekkäästi, jonka takia Samsung on nyt päättänyt vetää viime viikolla päivityksen pois jakelusta.
Paremmin toimiva päivitys on tarkoitus julkaista marraskuussa, ja samalla päivityksen jakelualue laajenee mm. Britanniaan.
Froyo-päivitykseen liittyvien ongelmien lisäksi kuluttajat ovat valittaneet Samsungille huonosti toimivasta Kies-ohjelmasta, jonka avulla puhelin pitäisi päivittää. Samsung onkin luvannut julkaista Kiesistä pian uuden paremmin toimivan version, jotta kaikki kuluttajat saavat Froyon asennettua.
Päivitysoperaation helpottamista varten Samsung aikoo julkaista myös opastusvideon, jossa esitellään tarvittavat toiminnot kädestä pitäen.
Alun perin lopullisen Froyo-päivityksen piti saapua Galaxy S:lle jo syyskuussa.
Kuluttajien kannalta OTA-päivityksen tarjoaminen olisi kuitenkin ollut parempi vaihtoehto, koska Kiesistä ei ole julkaistu Linux- tai Mac OS X -versiota, jonka lisäksi Kiesin toimintaan saaminen 64-bittisillä Windowseilla tuntuu olevan todellista arpapeliä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.