Synapse-Phones lupaa Android-puhelimia kuluttajan valitsemalla raudalla

Kaarlo Räihä
21. lokakuuta, 2010 11:46

Vaikka puhelinmarkkinoilla on runsaasti erilaisia matkapuhelimia, eivät puhelinvalmistajat yleensä anna kuluttajalle mahdollisuutta valita puhelimensa sisuskaluja vapaasti, vaan valmistajat tekevät tämän päätöksen itse. Synapse-Phones lupaa kuitenkin tuoda muutoksen tähän kaavaan, sillä yritys tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden valita puhelimensa sisään tulevan raudan.
Viime päivinä yrityksen Synapse One -puhelin keräsi niin suuren suosion, että yrityksen kotisivut jumiutuivat täysin. Synapse One tarjoaa peruskokoonpanossa mm. Android 2.2:n, gigahertsin kellotaajuudella toimivan suorittimen, 256 megatavua RAM-muistia, neljän tuuman kosketusnäytön (resoluutio 480x800), viiden megapikselin kameran ja AGPS:n.
Peruslaitteen hinta on 299 euroa, mutta lisäeuroilla laitteeseen saa esim. 4G- ja WiMAX-verkkotuet, Bluetooth 3.0:n, tarkemman kameramoduulin (ja tarvittaessa myös salaman), mini-HDMI-ulostulon, DVB-T-virittimen tai lisää keskusmuistia.
Kuluttajilta tulleiden toivomusten perusteella Synapse-Phones aikoo tarjota lisäksi jatkossa ainakin eri suoritinvaihtoehtoja ja QWERTY-näppäimistöä, joten valintoja ilmaantunee jatkossa vielä lisää.
Valitettavasti joulupukki ei voi toimittaa laitteita aattoiltana, sillä ensimmäiset toimitukset on tarkoitus aloittaa helmikuussa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.