Galaxy S Suomen myydyin high-end-älypuhelin elo-syyskuussa

Kaarlo Räihä
27. lokakuuta, 2010 14:25

Monissa maissa älypuhelinten vertailu myyntimäärien osalta on lähes mahdotonta, koska kaikki valmistajat ja operaattorit eivät suostu kertomaan puhelintensa myyntilukuja. Näistä tiedoista kiinnostuneiden onneksi Samsung päätti tänään julkaista lehdistötiedotteen Galaxy S -puhelimensa hyvistä myyntiluvuista.
Maailmanlaajuisesti miljoonia myynyttä Galaxy S -puhelinta kaupattiin elo-syyskuussa Suomessa yli 12 000 kappaletta. Erityisen hyvin puhelin kävi kaupaksi matkapuhelinoperaattoreiden kautta, sillä se oli Elisan tuoreimmalla myyntilistalla toiseksi myydyin puhelin ja DNA:n omalla high-end-listalla myydyin älypuhelin.
Samsungilla uskotaan Galaxy S:n käyvän hyvin kaupaksi vielä pidemmän aikaa. "Syksyn myyntiluvut ovat edelleen korkeita ja odotamme Galaxy S -puhelimen menestyksen jatkuvan hyvänä myös joulumyynnissä" kommentoi yrityksen myyntipäällikkö Mika Engblom.
Galaxy S sai syyskuun lopulla kuitenkin kaksi kovaa haastajaa, kun Nokia julkaisi N8-puhelimen ja Elisa aloitti operaattorivapaan iPhone 4:n myynnit. Jälkimmäinen nousi yhden päivän myyntiluvuilla Elisan listoilla heti neljänneksi, joten Applen tuote voi hyvinkin olla seuraavan myyntilistan kärkinimi.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.