OHA-jäsen: Gingerbread-päivitys luvassa Nexus Onelle lähipäivinä

Kaarlo Räihä
8. marraskuuta, 2010 16:50

Google ei ole vielä virallisesti esitellyt Android-ohjelmistoalustan seuraavaa Gingerbread-versiota, mutta Open Handset Alliance -ryhmittymän palkkalistoille kuuluva Alvaro Fuentes sanoo ensimmäisen julkaisun tulevan ulos lähipäivinä.
Fuentesin mukaan ensimmäisenä Gingerbread-päivityksen saavat vähemmän yllättäen Googlen Nexus One -puhelimet, joiden kehittäjäversioille OTA-päivitys tulee ladattavaksi lähipäivinä. Fuentes sanoo Gingerbreadin versionumeron olevan 2.3, mutta mitään tarkempia tietoja Fuentesin Twitter-viesti ei kerro tulevasta Androidin versiosta.
Nykyisten spekulaatioiden mukaan Gingerbread esitellään virallisesti tämän viikon torstaina, mutta keväällä pidetyn Google I/O -tapahtuman kaltaista julkaisuhässäkkää ei nähtäne tällä kertaa.
Gingerbread-julkaisun lisäksi Googlelta odotetaan tietoja uudesta kehittäjäpuhelimesta, joka korvaisi jatkossa Nexus Onet.
Toistaiseksi matkapuhelinvalmistajat ovat olleet hyvin vaitonaisia mahdollisista Gingerbread-päivityksistä, ja monet puhelimet eivät ole edes vielä saaneet luvattuja Froyo-päivityksiä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.