Anzu on Sony Ericssonin seuraava lippulaivapuhelin?

Kaarlo Räihä
10. marraskuuta, 2010 16:04

Sony Ericssonin tulevista puhelinsuunnitelmista saatiin tänään lisää tietoa, kun Xperia X10 -blogi kertoi mahdollisia tietoja tulevasta X12-puhelimesta, joka tunnetaan Anzu-nimellä.
Anzu on huhujen mukaan Androidin Gingerbreadia hyödyntävä lippulaivapuhelin, jossa on panostettu erityisesti ohueen muotoiluun ja hyvään 4,3 tuuman kosketusnäyttöön. Teräväpiirtovideoiden kuvaamista varten kamerassa olisi 1080p-tuki ja videoiden katselua varten laitteesta löytyy HDMI-ulostulo.
Juoruilijan jakamien kuvien perusteella nykyiset prototyypit käyttävät Androidin 2.1-versiota. Jos huhu Gingerbreadistä pitää paikkaansa, olisi kyseessä SE:n ensimmäinen tuoreimmalla Androidin versiolla varustettu puhelin. Xperia-nimen käyttäminen puhelimen yhteydessä ei myöskään ole varmaa, vaan lopullinen tuote saatetaan liittää osaksi BRAVIA-tuoteperhettä.
Puhelimen olemassaolon on varmistanut myös puhelinmaailman epävirallisena tietolähteenä kunnostautunut Eldar Murtazin, mutta mitään tarkempia tietoja Murtazin ei paljastanut laitteesta.
Markkinoille Anzun on tarkoitus ehtiä ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.
Alla pari Xperia X10 -blogin julkaisemaa kuvaa

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.